Belgien

Darko Lukanovic, 24, anfallare, Royal FC Antwerpen, 0/0
Spelade inte.
Patrick Amoah, 22, anfallare, WS Woluwe, 3/0
Spelade hela matchen mot Royal Club Sportif Verviteos som Woluwe förlorade med 2-0.

Danmark

Max Von Schlebrügge, 32, försvarare, Bröndby,13/2
Två matcher sedan sist. Först respass mot Hertha Berlin i returen i kvalet till Europa League och därefter oavgjort mot FCK (1-1) på Parken.
Samuel Holmén, 24, mittfältare, Bröndby, 11/2
Spelade hela matchen mot Hertha Berlin och FCK.
Mikael Nilsson, 31, försvarare, Bröndby, 12/0
Spelade hela matchen då Bröndby åkte ut mot Hertha Berlin och fick även 90 minuter mot FCK då man kryssade på bortaplan.
Alexander Farnerud, 24, mittfältare, Bröndby, 11/3
FIck hoppa in den 89:e minuten mot Hertha Berlin. Spelade inte mot FCK.
Jon Jönsson, 25, försvarare, Bröndby,7/2
Andreas Klarström, 31, försvarare, Esbjerg, 7/0
Spelade hela matchen mot Randers som Esbjerg vann med 1-0.
Fredrik Björck, 29, försvarare, Esbjerg, 7/0
Spelade hela matchen mot Randers då Esbjerg vann på bortaplan.
Alexander Östlund, 30, försvarare, Esbjerg, 0/0
Martin Fribrock, 24, mittfältare, Esbjerg, 0/0
Jones Kusi-Asare, 28, anfallare, Esbjerg, 1/0
Mikael Rynell, 26, mittfältare, Esbjerg, 4/0
Fick hoppa in i den 23:e minuten efter skada på lagkamraten Mikkel Vendelboe.
Ken Fagerberg, 20, anfallare, FC Midtjylland, 1/0
Får spela i danska reservlaget i division två. Har öppnat för en flytt om han inte får speltid snart.
Peter Larsson, 24, försvarare, FC Köpenhamn, 3/0
Mikael Antonsson, 27, försvarare, FC Köpenhamn, 8/0
Respass även för FCK som förlorade med 3-1 på bortaplan mot Apoel i kvalet till Champions League. Antonsson spelade hela matchen mot cyprioterna samt i prestigemötet mot Bröndby.
Oscar Wendt, 23, försvarare, FC Köpenhamn, 10/0
Spelade hela matchen mot Apoel och i det oavgjorda mötet mot Bröndby(1-1).
Johan Wiland, 28, målvakt, FC Köpenhamn, 1/0
Fick hoppa in då målvakten Jesper Christiansen skadade sig i mötet med Bröndby och har nu ett ypperligt tillfälle att knipa posten som förstemålvakt.
Benjamin Kibebe, 27, försvarare, FC Nordsjälland, 7/0
Förlust för Nordsjälland mot AGF med 0-2. Kibebe spelade hela matchen.
Rawez Lawan, 21, anfallare, FC Nordsjälland, 6/2
Fick spela 90 minuter. Drog på sig en varning i den 38:e minuten och var därefter rätt osynlig.
Andreas Augustsson, 32, försvarare, AC Horsens, 1/0
Spelade hela matchen när Horsens slog Nästved med 2-1 och knep viktiga poäng i jakten på en återkomst till SAS-Ligan.
Björn Runström, 24, anfallare, Odense, 0/0
Bobbie Friberg da Cruz, 27, mittback, Randers, 8/0
Spelade hela matchen då Randers föll mot Esbjerg med 0-1.
Tobias Grahn, 28, mittfältare, Randers, 6/0
Fick hoppa in i den 76:e minuten då Randers jagade en kvittering mot svensklaget Esbjerg.
Edin Cakovic, 20, anfallare, BK Frem, 0/0
Förlust med 4-2 och Cakovic spelade inte en sekund mot AB.
Valentino Lai, 25, mittfältare, Vejle, 1/0
Fick spela 89 minuter innan han byttes av mot Thisted FC.
Sebastian Göransson, 21, mittfältare, Viborg, 0/0
Eldin Karisik, 26, mittfältare, Viborg, 3/0
Spelade hela matchen då Viborg föll tungt mot Frederica med 1-0.
Andreas Johansson, 30, mittfältare, Ålborg, 8/4
Spelade till höger på mittfältet mot Midtjylland då Ålborg vann med 1-0.
Louay Chanko, 30, mittfältare, Ålborg, 9/1
Spelade samtliga 90 minuter mot Midtjylland.
Abbas Hassan, 23, målvakt, Ålborg, 0/0

England

Sebastian Larsson, 23, mittfältare, Birmingham, 3/0
Spelade 61 minuter då Blues besegrade Southampton med 2-1 i tisdags förra veckan. Gjorde sedan 90 minuter i helgens match mot Tottenham då laget föll med uddamålet(1-2).
Martin Olsson, 20, mittfältare, Blackburn, 1/0
Spelade hela matchen i förra tisdagens seger mot Gillingham(1-3). Satt sedan på bänken hela matchen mot West Ham då laget kryssade i det mållösa mötet på Ewood Park.
Johan Elmander, 28, anfallare, Bolton, 2/0
Spelade 90 minuter i ligacupen mot Tranmere. Hade en mindre lyckad helgmatch mot Liverpool då Bolton var nära att skrälla men slutligen föll med 2-3 hemma. Elmander byttes ut i den 57:e minuten.
Marko Mitrovic, 17, anfallare, Chelsea (ungdomsproffs), 0/0
Målskytt i mötet med Nottingham Forest då Chelseas ungdomar vann med 2-0. Hade möjligheten att göra ytterligare ett mål och verkar vara på gång.
Fredrik Stoor, 24, försvarare, Fulham, 0/0
Fanns inte ens med på bänken då Fulham kvalificerade sig för Europa League på målskillnad mot ryska FC Amkar Perm. Inte heller med på bänken under helgens match mot Aston Villa (förlust 0-2).
Astrit Ajdarevic, 18, mittfältare, Leicester 0/0
Alexander Kacaniklic, 17, mittfältare, Liverpool (ungdomsproffs), 0/0
Spelade inte i varken reserv- eller U18-laget.
John Guidetti, 17, anfallare, Manchester City (ungdomsproffs), 0/0
Spelade hela matchen mot Crystal Palace som Citys ungdomar förlorade med 1-0. Det var första gången sedan April 2008 som Citys ungdomar både förlorade och gick mållösa från en och samma match.
Ole Söderberg, 19, målvakt, Newcastle (ungdomsproffs), 0/0
Tillhör numera reservlaget. Har premiärmatch 7:e september.
Samuel Adjei, 17, anfallare, Newcastle (ungdomsproffs), 0/0
Adjeis Newcastle fick storstryk då Watfords talanger läxade upp Newcastles diton efter noter och vann med 5-0 under lördagen.
Oscar Jansson, 17, målvakt, Tottenham (ungdomsproffs), 0/0
Jonas Olsson, 25, försvarare, West Bromwich, 7/0
Satt på bänken hela ligacupmatchen mot Rotherham som WBA vann med svettiga 4-3. Olsson fanns åter i startelvan i ligamatchen senare i veckan mot Sheffield United. En match som slutade 2-2.
Erik Edman, 30, försvarare, Wigan, 2/0
Storstryk i ligacupen för Wigan som föll med 4-1 mot Blackpool. Erik Edman spelade 90 minuter i den matchen. Fick sedan sitta på bänken hela matchen mot Everton som Wigan också förlorade.

Frankrike

Petter Hansson, 32, försvarare, Rennes, 2/0
Lagkapten Hansson hade ingen lyckad dag då Rennes kryssade borta mot Lens. Hansson kvitterade ut en fyra i betyg av Lequipe.
Kim Källström, 26, mittfältare, Lyon, 2/0
Bättre gick det för Källström som kvitterade ut en sexa i betyg i mötet med Nancy. En match Lyon vann med 3-1.

Grekland

Daniel Majstorovic, 31, försvarare, AEK Aten FC, 2/0
Spelade hela matchen då AEK Athen vann med 1-0 mot Atromitos. Drog på sig en varning i mitten av den första halvleken.
Sharbel Touma, 28, mittfältare, Iraklis, 2/0
Byttes ut i halvtid i mötet med Aris Salonicco. En match som slutade oavgjort(2-2).
Olof Mellberg, 31, försvarare, Olympiakos, 4/0
Spelade hela matchen mot Larissa då laget vann med 2-0 på bortaplan.
Mattias Bjärsmyr, 23, försvarare, Panathinaikos, 2/0
Spelade sin första match från start på mittbackspositionen i Panathinaikos och gjorde det med bravur då man vann och laget höll nollan.

Holland

Pontus Wernbloom, 23, anfallare, AZ Alkmaar, 3/0
Var skadad och spelade inte mot Willem II.
Kennedy Bakircioglü, 28, mittfältare, AFC Ajax, 2/1
Äntligen lite flyt för Kennedy som fick hoppa in mot Slovan Bratislava i den 55:e minuten och fick då göra det avgörande 2-1-målet. Hoppade sedan in i den 77:e minuten i söndagens ligamatch mot Heracles som Ajax vann komfortabelt med 3-0.
Rasmus Lindgren, 24, mittfältare, AFC Ajax, 0/0
Andreas Granqvist, 23, försvarare, FC Groningen, 4/1
Spelade hela matchen mot PSV då laget föll med 2-0.
Fredrik Stenman, 26, försvarare, FC Groningen 5/0
Spelade hela matchen mot PSV.
Petter Andersson, 24, mittfältare, FC Groningen, 0/0
Viktor Elm, 24, mittfältare, Heerenveen, 3/0
Patrik Ingelsten, 27, anfallare, Heerenveen, 2/0
Fick spela 68 minuter då Heerenveen föll mot NAC Breda med 2-0.
Erton Fejzullahu, 21, anfallare, NEC Nìjmegen, 5/1
Spelade hela matchen mot VVV Venlo då lagen kryssade (1-1).
Andreas Isaksson, 27, målvakt, PSV Eindhoven, 5/0
Spelade hela matchen då PSV besegrade Groningen med 2-0 på bortaplan.
Ola Toivonen, 22, mittfältare/anfallare, PSV Eindhoven, 3/2
George Mourad, 26, anfallare, Willem II, 2/0
Satt på bänken hela matchen då Willem II föll mot AZ Alkmaar med 2-1.
Lasse Nilsson, 27, anfallare, Vitesse, 5/1
Målskytt mot Roda i matchens första minut. Blev sedan utbytt på stopptid då Vitesse vann med 4-3 på bortaplan.

Italien

André Möllestam, 18, försvarare, Lecce (ungdomsproffs), 0/0
Albin Ekdal, 19, mittfältare, Siena(Utlånad), 1/0
Seger för Siena mot Cagliari på bortaplan med 3-1. Men Ekdal var bänkad denna match.

Norge

Abgar Barsom, 31, mittfältare, Fredrikstad, 15/1
Svagt betyg för Barsom som kvitterade ut 3/10 av aftenposten efter förlusten mot Tromsö(2-0). *
Håkan Malmström, 31, försvarare, Ham-Kam, 13/0
Svenskmötet i den norska andradivisionen uteblev då Norberg inte spelade för Stavanger. Malmström spelade däremot hela matchen och kvitterade ut det knappt godkända betyget 4/10. HamKam vann förövrigt matchen med 3-1.
Markus Ringberg, 32, mittfältare, Moss, 15/5
John Pelu, 27, anfallare, Haugesund, 11/3
Målskytt denna vecka och ett nytt högt betyg för den offensiva mittfältaren/anfallaren. Byttes ut i den 86:e minuten. Betyg 7/10.
Niklas Sandberg, 30, försvarare, Haugesund, 12/1
Elias Storm, 29, försvarare, Haugesund, 4/0
Spelade hela matchen och kvitterade ut det godkända betyget 5/10 då Haugesund besegrade Hönefoss.
Andreas Tegström, 30, anfallare, Hönefoss, 15/2
Gjorde mål för sin nya klubb och var en av de få ljusglimtarna för Hönefoss då man föll mot Haugesund med 3-2. Betyg 6/10.
Conny Månsson, 29, målvakt, Kongsvinger, 14/0
Spelar först under tisdagskvällen då man möter Alta IF.
Johan Nilsson-Guiomar, 24, försvarare, Kongsvinger, 14/1
Spelar först under tisdagskvällen.
Jimmy Tamandi, 28, försvarare, Lyn, 3/0
Ingen större lycka för Tamandi eller för den delen för Lyn som förlorade med 4-1 mot Rosenborg.
Rikard Nilsson, 25, försvarare, Lyn, 4/0
Spelade hela matchen mot Rosenborg men hade ingen vidare dag. Lyn förlorade med 4-1.
Marcus Andreasson, 30, försvarare, Molde, 15/0
Mattias Moström, 25, mittfältare, Molde, 17/1
Svag insats av Moström som endast fick 3/10 i betyg då Molde föll med 2-1 mot Vålerengen. Den löpvillige mittfältaren byttes ut i den 61:e minuten.
Jonas Bergman, 28, mittfältare, Nybergsund, 12/0
Ingen vidare match för Bergman som kvitterade ut betyget 3/10 då Nybergsund föll med 4-1 mot Sarpsborg.
Mirza Durakovic, 26, mittfältare, Nybergsund, 5/0
Rade Prica, 28, anfallare, Rosenborg, 21/14
Fortsätter att vara stekhet för Rosenborg och gjorde ett hattrick då krislaget Lyn besegrades med 4-1. Blev utsedd till matchens lirare och kvitterade ut 8/10 av aftenposten.
Mikael Dorsin, 27, försvarare, Rosenborg, 22/0
Knappt godkänd mot Lyn och betyget blev endast 4/10 för vänsterbacken.
Mikael Lustig, 22, försvarare, Rosenborg, 20/1
Godkänd mot Lyn. Kvitterade ut 5/10 i betyg.
Daniel Nannskog, 34, anfallare, Stabaek, 22/8
Godkänd mot Lilleström då gästande Stabaek vann med 2-1.
Johan Andersson, 25, anfallare, Stabaek, 4/0
Fick hoppa in i den 82:e minuten mot LSK.
Pontus Farnerud, 28, mittfältare, Stabaek, 23/4
Godkänd men inte mer(5/10 i betyg) då Stabaek besegrade Lilleström.
Pontus Segerström, 28, försvarare, Stabaek, 8/2
Kvitterade ut det lite tveksamma betyget 4/10 i mötet med Lilleström. Byttes ut i den 76:e minuten.
Fredrik Berglund, 30, anfallare, Stabaek 21/5
Byttes ut i den 58:e minuten mot Lilleström.
Fredrik Norberg, 26, anfallare, Stavanger, 13/0
Joel Riddez, 28, försvarare, Strömsgodset, 17/1
Målskytt och dessutom en ganska bra insats av Riddez som kvitterade ut betyget 6/10 efter en komfortabel 3-1-seger mot Odd Grenland. Riddez första mål för säsongen.
Mattias Andersson, 27, anfallare, Strömsgodset, 11/2
Bovar Karim, 24, anfallare, Tromsö, 0/0
Seger för Tromsö, men ingen Karim på planen eller bänken.
Marcus Sahlman, 24, målvakt, Tromsö, 3/0
Daniel Arnefjord, 29, försvarare, Ålesund, 19/0
Bra omgång för Arnefjord då Ålesund kryssade mot Bodö/Glimt(1-1) hemma på Color Line Stadion. Betyget 6/10 är klart godkänt av den förre AIK:aren.
Johan Arneng, 29, mittfältare, Ålesund, 20/2
Ett kraftigt steg i rätt riktning för Arneng som kvitterade ut 6/10 efter två tidigare bleka omgångar för den slitstarke svensken.

Saudiarabien

Christian Wilhelmsson, 29, mittfältare, Al-Hilal, 2/2
Förbundskapten Lagerbäck ansåg att Wilhelmsson inte höll klassen för det svenska landslaget. Men i Saudiarabien duger "Chippen" gott. Mittfältaren replikerade petningen med att göra två högklassiga mål och spela fram till ytterligare två då Al-Hilal besegrade Najran med 5-0.

Schweiz

Behrang Safari, 24, försvarare, FC Basel, 3/0
Spelade återigen 90 minuter då Basel föll mot BSC Young Boys med 1-2 efter ett sent segermål i 90:e minuten för gästerna.
Andres Vasquez, 21, mittfältare, FC Zürich, 0/0
Spelade inte. Men satt åtminstone på bänken vilket är ett fall framåt för mittfältaren som varit borta från hetluften under en lång tid i sin nuvarande klubb.
Dusan Djuric, 24, mittfältare, FC Zürich, 2/0
Spelade 68 minuter innan han byttes ut i det oavgjorda mötet med FC Aarau.

Spanien

Henok Goitom, 24, anfallare, UD Almeira , 0/0
Skadad och missade ligapremiären för sin nya klubb. Henok har ådragit sig en lårskada och ser ut att vara borta mellan två och tre veckor.
Zlatan Ibrahimovic, 27, anfallare, Barcelona, 2/1
Gjorde Barcelonas 3-0-mål då man besegrade Sportin Gijon i ligapremiären. En kanonstart för svensken som än så länge saknar en del innan allting stämmer i sin nya klubb.

Turkiet

Tobias Linderoth, 29, mittfältare, Galatasaray, 1/0
Är skadad. Har nyligen öppnat för att återvända till allsvenskan.
Erkan Zengin, 23, mittfältare, Besiktas, 0/0
Satt på bänken under hela matchen mot Gaziantespor(0-0).
David Durmaz, 27, mittfältare, Denzilispor, 1/0
Fredrik Risp, 29, försvarare, Ankaragücü, 0/0
Bytte under måndagskvällen klubb från en bänkplats i Ankaraspor till ett kontrakt över kommande säsong med Ankaragücü.
Labinot Harbuzi, 23, mittfältare, Genclerbirligi, 2/1
Målskytt i den senaste omgången av den turkiska ligan och fick beröm av tyske tränaren Thomas Doll. Målet kom i den 20:e minuten och Labinot Harbuzi har fått en kanonstart på sin nya proffsejour.

Tyskland

Oscar Lewicki, 16, försvarare, Bayern München (ungdomsproffs),0/0*
Speluppehåll för Lewickis U-19-lag som har nästa match först 13:e september.
Rasmus Bengtsson, 23, försvarare, Hertha Berlin, 0/0
Fick följa förlusten mot Werder Bremen från bänken.
Matias Concha, 28, försvarare, Bochum, 1/0
Fick följa matchen mot Bayer Leverkusen från bänken.
Andreas Johansson, 27, mittfältare, Bochum, 1/0
Ny match från start för innermittfältaren som byttes av i den 88:e minuten då Bochum föll mot Bayer Leverkusen med 2-1.
Per Nilsson, 26, försvarare, TSG Hoffenheim, 0/0
Fick följa matchen mot Hannover från bänken.
Markus Rosenberg, 26, anfallare, Werder Bremen, 1/0
Markus Berg, 23, anfallare, Hamburg, 4/1
Nytt inhopp i Bundesliga. Den här gången i den 87:e minuten då segern mot FC Köln redan var spikad(3-1).

USA

Fredrik Ljungberg, 31, mittfältare, Seattle Sounders, 12/2
Fortsätter att leverera starka insatser för Sounders och blev återigen utvald till en av matchens profiler på lagets officiella hemsida. Drog på sig en varning i matchens 73:e minut då laget kryssade mot Toronto.
Johan Claesson, 27, mittfältare, Portland Timbers 14/1
Antou Jallow, 27, anfallare, Portland Timbers 2/1

Österrike

Eddie Gustafsson, 32, målvakt, Red Bull Salzburg, 5/0
En match sedan sist. En solklar 4-0-seger mot KSV Superfund. Gustafsson spelar stabilt och lär banka rätt hårt på dörren till A-landslagets startelva.